VIDEO Amy Winehouse nu mai vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani şi-a anulat turneul european, inclusiv concertul de pe 15 august de la Bucureşti. Amy Winehouse nu va mai susţine concerte în această vară, în urma show-ului dezastruos susţinut sâmbătă la Belgrad, unde a apărut intoxicată cu alcool.

Winehouse îşi anulase, până acum, doar două show-uri, unul la Istanbul, de luni, şi cel care trebuia să aibă loc în seara aceasta, la Atena. Acum, însă, turneul a fost anulat complet. Cei care şi-au cumpărat bilete la show-ul care trebuia să aibă loc pe 15 august, pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter", îşi pot recupera contravaloarea lor începând de luni, 27 iunie, şi până pe 15 august inclusiv, de la punctele de vânzare din reţeaua Eventim, de unde le-au achiziţionat. Pentru posesorii de tichete cumpărate online, procedura presupune să trimită un email pe adresa contact@eventim.ro sau să sune la numărul de telefon 021.250.10.08.

Cere scuze fanilor

„Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ceea ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple", afirmă reprezentanţii artistei, într-un mesaj adresat fanilor lui Amy Winehouse din toată Europa.

Şi organizatorii români ai show-ului îşi exprimă părerea de rău pentru anularea concertului. „Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbdare acest concert şi se simt deza-măgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, ţinând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă pentru ca ea să susţină un show în România la potenţial maxim. Sperăm ca Amy să depăşească acest moment, cu sprijinul familiei", spune Sorina Burlacu, director general Events, într-un comunicat de presă.

A refuzat onorariul la Belgrad

Amy Winehouse n-a vrut să primească onorariul pentru concertul de la Belgrad deşi, teoretic, îşi îndeplinise obligaţiile contractuale. Organizatorii concertului susţinut de Winehouse la Belgrad, sâmbătă seară, au declarat iniţial că vor fi obligaţi să o plătească pe artista britanică pentru prestaţia ei dezastruoasă, în stare avansată de ebrietate.

Deşi cântăreaţa nu putea să stea în picioare cum trebuie sau să spună un cuvânt, părând pierdută şi confuză, aceasta a ajuns la timp la locul show-ului şi a stat exact 70 de minute pe scenă, aşa cum era stipulat în contract. Cei 20.000 de fani din public au huiduit-o pe cântăreaţă, până ce aceasta a coborât de pe scenă.

Organizatorii concertului au fost furioşi, mai ales pentru că nu aveau cum să n-o plătească. „A făcut totul potrivit înţelegerii. A ajuns la Belgrad la timp şi a stat pe scenă atât cât trebuia, aşa că nu putem face nimic", declarase purtătorul de cuvânt al organizatorilor sârbi.

Criticată de miniştri

Managerii cântăreţei interziseseră alcoolul pe tot etajul hotelului la care stătea Winehouse în Belgrad, într-o măsură disperată de a o menţine pe cântăreaţă dezintoxicată. Însă măsura nu a funcţionat. Până şi politicenii sârbi au atacat-o pentru ceea ce s-a întâmplat. Ministrul Apărării, Dragan Sutanovaci, a scris pe Facebook: „Concertul lui Amy a fost o ruşine şi o mare dezamăgire. E departe de a fi o regină. E mai degrabă un pacient la o clinică de reabilitare şi o dependentă de alcool. Are nevoie de asistenţă medicală serioasă".

"Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbdare acest concert şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză."
Sorina Burlacu
director general Events

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite