Amy Winehouse, show incert la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse şi-a anulat două concerte din turneul european, după ce sâmbătă, la Belgrad, a fost prea beată ca să concerteze. Show-ul pe care artista îl are programat la Bucureşti, pe 15 august, stă sub semnul întrebării.

Cunoscută pentru numeroasele probleme cu drogurile şi alcoolul, Amy Winehouse a recidivat, iar sâmbătă seară a avut un eşec la Belgrad. Ea a fost huiduită de 20.000 de fani, după ce a urcat pe scenă în stare de ebrietate şi nu a putut să cânte.

Beată pe scenă

Winehouse abia a murmurat fragmente din melodiile sale, şi-a aruncat microfonul pe jos şi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă. Formaţia care o acompania a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena. După acest start dificil al turneului, artista a decis să anuleze următoarele două concerte programate la Istanbul (ieri) şi Atena (mâine) şi s-a întors la dezintoxicare, în Marea Britanie.

„Potrivit discuţiilor cu managementul său, în momentul de faţă aşteptăm asigurarea că Amy îşi va putea respecta angajamentele şi va oferi miilor de fani români care îi iubesc muzica un concert care s-o reprezinte. Totul depinde de felul în care evoluează recuperarea ei în următoarele două săptămâni. Suntem în contact permanent cu agenţii săi şi aşteptăm informaţii legate de restul spectacolelor programate în această vară", a declarat Sorina Burlacu, director general Events, promoterul concertului de la Bucureşti. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite