Amy Winehouse, devastată după ce fostul iubit a pus capăt relaţiei dintre ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista a suferit enorm după despărţirea de regizorul britanic Reg Traviss (34 de ani), susţin tabloidele britanice. Cei doi aveau planuri de căsătorie, care nu s-au finalizat, din cauză că artista nu a putut învinge dependenţa de droguri şi alcool.

Citiţi şi: VIDEO Blestemul artiştilor care au murit la 27 de ani. Amy Winehouse, ultima pe listă

Primele imagini video cu trupul neînsufleţit al cântăreţei Amy Winehouse

Amy Winehouse "dădea semne de viaţă" când au ajuns medicii

A murit Amy Winehouse! Cântăreaţa a decedat din cauza unei supradoze

Tabloidul britanic Daily Mail scrie că Amy Winehouse a fost "devastată", după ce a fost părăsită de iubitul ei, Reg Traviss, chiar înainte ca aceasta să se interneze la clinica de reabilitare Priory, luna trecută.

Citiţi şi editorialul "Blestemul succesului"

image

Traviss, susţin prietenii, era "disperat" să o ajute pe Amy să-şi schimbe viaţa radical. El s-a răzgândit în privinţa căsătoriei cu artista britanică. Când a realizat că ea "nu îşi poate învinge demonii", a pus capăt relaţiei.

În urmă cu trei luni, regizorul era de-a dreptul încântat de modul în care decurgeau lucrurile între ei. El declara, pentru revista People, că o iubeşte foarte mult pe Amy şi vrea să oficializeze relaţia până la sfârşitul anului.

"Amy şi cu mine am vorbit despre căsătorie şi vrem să închiriem un local cât mai curând. Sper să rezolvăm ceva în acest sens în următoarele şase săptămâni pentru o ceremonie ce va avea loc la sfârşitul anului. O iubesc foarte mult pe Amy, este o fată minunată, talentată şi drăguţă", declara, în aprilie, Reg Traviss.

Regizorul a fost zărit, sâmbătă, printre fanii artistei, care au venit să-i aducă un omagiu, în apropiere de locuinţa sa din Londra.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite