VIDEO Amy Winehouse, beată pe scena din Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ameţită de alcool, cântăreaţa britanică nu a fost în stare să cânte. A fost huiduită de cei 20.000 de fani dezamăgiţi. Concertul care a avut loc sâmbătă, în capitala Serbiei, a deschis turneul european al artistei. Ieşită de la dezalcoolizare în urmă cu două săptămâni, Winehouse recidivează.

Beată criţă, Amy Winehouse (28 de ani) doar a murmurat fragmente din melodiile sale pe parcursul a aproximativ 90 de minute de show. La un moment dat, vedeta chiar şi-a aruncat microfonul pe jos, apoi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă. Formaţia care o acompania a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena. Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulţi fani plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând, potrivit www.bbc.co.uk.Concertul din capitala Serbiei a deschis sâmbătă seara turneul european al cântăreţei, însă cei circa 20.000 de fani care s-au strâns pentru show au fost dezamăgiţi când vedeta a apărut pe scenă în stare de ebrietate.

Alcool înseamnă „moarte"

Cântăreaţa are interdicţie să consume băuturi alcoolice după ce, recent, a ieşit dintr-o clinică de dezintoxicare din Londra, unde a stat internată o săptămână. Starea ei este atât de gravă încât doctorii au avertizat-o: dacă va continua să bea, moartea sa este iminentă. Conştienţi de gravitatea situaţiei şi de riscul ca turneul să fie compromis, impresarii au dat instrucţiuni clare angajaţilor din hotelurile în care Winehouse va fi cazată: nicio sticlă de alcool nu trebuie să fie în camera vedetei.

A provocat multe scandaluri

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Marea Britanie.  Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

Anorexică şi bulimică

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a fost în atenţia presei mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Fanii şi criticii îi aclamă farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care-i caracterizează muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care o compune este profund personală, de o candoare brutală. Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât „vine de pe alta planetă", susţinând că este onorat de faptul că artista cântă pe albumul său de coveruri intitulat „Q: Soul Bossa Nostra".

Pe 15 august, concert în România

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat „Back To Black", lansat în 2006, a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci premii Grammy. Turneul european al cântăreţei Amy Winehouse se va încheia cu un show în România, pe 15 august, pe Stadionul „Iolanda Balaş" din Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite