Amy Winehouse, dată în judecată de francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii unui festival de rock au declarat că o vor acţiona în justiţie pe solista Amy Winehouse, pe motiv că nu s-a prezentat la concert şi "şi-a înşelat cu nesimţire" fanii.

Organizatorii unui festival de rock au declarat că o vor acţiona în justiţie pe solista Amy Winehouse, pe motiv că nu s-a prezentat la concert şi "şi-a înşelat cu nesimţire" fanii.

Paharul s-a umplut pentru organizatorii festivalului "Rock en Seine". Cântăreaţa a lipsit, pentru al doilea an consecutiv, de la concertul pe care trebuia să-l susţină în faţa a 15.000 de spectatori, fără a da o explicaţie şi făcându-i pe fani să o aştepte la scenă până în ultimul minut.

Diva muzicii soul, bolnavă de o afecţiune pulmonară care a necesitat tratament în spital în luna iulie, nu a avut nici măcar bunu-simţ să-i anunţe pe organizatori că nu poate onora contractul a cărui sumă se ridica la 350.000 de euro.

Abia după ce francezii s-au înfuriat, purtătorul ei de cuvânt le-a trimis scuze, anunţându-i că starea solistei nu este însă "foarte gravă".

Vrea să cumpere un studio celebru

Următoarul concert al lui Winehouse s-ar putea solda cu acelaşi efect, dacă starea ei nu se îmbunătăţeşte: autodeclarată "ecologistă convinsă", solista şi-a anunţat încă din luna martie prezenţa la un concert pronatură, la Watt Club în Rotterdam.

Oraşul olandez va inaugura, în premieră, primul club de noapte în întregime ecologic: el va funcţiona cu energie neconvenţională.

Conform tabloidului <> , chiar şi urina şi transpiraţia participanţilor vor fi convertite în energie regenerabilă, iar apa menajeră de la toalete va fi colectată din ploaie.

Seara de deschidere a acestui club aparent unic în Olanda va culmina cu un concert susţinut de Winehouse - pentru care solista a cerut un onorariu de 450.000 de euro. Conform aceleiaşi surse, "locul nu este deloc atât de dezgustător precum ar părea la prima vedere".

În orice caz, suma cerută de ea ar putea să o ajute să îşi vadă împlinit un vis mai vechi: să cumpere Wheeler End Studios, situat în Berkshire, Anglia. Proprietatea, care datează din secolul al XVI-lea, şi care are două studiouri şi şapte camere, va fi pusă în vânzare.

Led Zeppelin, Pink Floyd, Robbie Williams au înregistrat câteva albume în acest loc liniştit, declarat, datorită arhitecturii, monument istoric. În ultimii şapte ani, locul a devenit un reper al trupei Oasis. Winehouse, care a făcut o vizită studioului, declară că ar fi interesată să-l cumpere.

Cu toate acestea, dacă va proceda şi cu olandezii la fel cum a făcut-o cu francezii, Winehouse riscă să piardă alte ocazii de a mai concerta în Europa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite