Alice Cooper, show cu sânge, şerpi şi tortură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alice Cooper a vândut peste 50 de milioane de albume în 40 de ani de carieră
Alice Cooper a vândut peste 50 de milioane de albume în 40 de ani de carieră

Rockerul american, care va concerta pe 14 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, va pune în scenă un spectacol demn de un film de groază, din care nu vor lipsi instrumentele medievale de tortură, cămăşile de forţă şi mai mulţi litri de sânge artificial.

Show-ul, care se numeşte „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns", face parte din imaginea pe care Alice Cooper (63 de ani) şi-a construit-o de-a lungul timpului. Dacă în concertele anterioare din cadrul acestui turneu, Cooper a plimbat prin lume câţiva şerpi, în urma noilor reglementări internaţionale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosită în spectacolul de la Bucureşti provine de la un crescător local. Şarpele va urca pe scenă în postura tradiţională de „guler" pentru legendarul rocker.

Pe scaunul electric

Din „ingredientele" concertului de la Bucureşti vor mai face parte şi torturile, la care se va supune Cooper pe scenă. Încătuşat în cămaşă de forţă şi chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, „Răul originar" este în final decapitat cu o ghilotină. Din playlistul concertului fac parte piese celebre precum „ I'm Eighteen", „No More Mr. Nice Guy", „Poison" sau „Billion Dollar Babies".

În deschiderea spectacolului de la Bucureşti va cânta trupa Iris, începând cu ora 19.30, accesul fiind permis în perimetrul de concert de la ora 18.30. Biletele, care au preţuri ce variază în funcţie de categorie, 120, 140 şi 160 de lei, pot fi cumpărate din reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Eventim, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi de pe www.eventim.ro. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite