Album nou de la Metallica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Metallica aniversează anul acesta trei decenii de carieră şi pregăteşte câteva surprize admiratorilor. Membrii formaţiei au anunţat că în luna decembrie vor susţine patru concerte pentru fanii devotaţi.

Cele patru show-uri vor avea loc în San Francisco şi doar fanii înscrişi în fanclubul trupei vor putea să‑şi cumpere bilete. Totodată, formaţia Metallica pregăteşte un nou album de studio în colaborare cu muzicianul şi compozitorul Lou Reed, material care va fi lansat pe 31 octombrie, informează Mediafax.

Lou Reed, cunoscut ca vocal şi chitarist al trupei The Velvet Undergroung, a înregistrat deja cu Metallica câteva piese pe care le-a compus în urmă cu ceva timp. Titlul albumului rămâne necunoscut, dar două dintre piesele care vor fi incluse pe disc se numesc „Pumping Blood" şi „Mistress Dread".

Rockerii au lansat cu această ocazie un site special www.loureedmetallica.com, pentru a promova noul disc.

Deocamdată, fanii pot găsi pe site doar o fotografie cu Metallica şi Lou Reed, însă pagina va fi actualizată în săptămânile viitoare.

Metallica este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume şi, de-a lungul timpului, a lansat nouă albume de studio şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă Premii Grammy.

Lou Reed este unul dintre pionierii muzicii rock şi a cântat în trupa The Velvet Underground. Cea mai cunoscută piesă a lui este „Walk on a Wild Side". 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite