VIDEO Al Bano şi Paula Seling, duminică în concert la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al Bano revine în România. Foto: Romina Carrisi
Al Bano revine în România. Foto: Romina Carrisi

Al Bano şi Paula Seling vor susţine un spectacol de amploare, duminică, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul este produs de Fundaţia Phoenix.

Celebrul artist italian are în program atât hit-uri celebre, cât şi cântece mai noi. Ca invitată, Paula Seling va interpreta partiturile susţinute iniţial de Romina Power în cântecele care au făcut istorie: "Felicita", "Sempre,sempre", "Ci sara", "Sharazan" sau "Liberta".

De altfel, cei doi nu sunt la prima colaborare. Pe lângă Festivalul Callatis ei au mai susţinut concerte împreună la Iaşi, Arad şi Timişoara.

Al Bano despre Paula Seling: "O cântareaţă excepţională, cu care sunt fericit să cânt împreună de fiecare dată când am ocazia. Orice popor s-ar mândri cu o artistă ca ea".

Paula Seling despre Al Bano: "Aş fi ipocrită dacă aş spune că nu am emoţii şi acum, la al nu ştiu câtelea concert împreună cu Al Bano şi la al mult mai multelea concert din viaţa mea. Dar emoţiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot să spun, fără nicio rezervă, ca la fiecare cântare mă încearcp puţin teama, dar şi entuziasmul şi chiar fericirea. Alăturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decât să sporească aceste senzaţii".

Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua Eventim, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului sau online la www.eventim.ro şi www.bilete.ro.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite