Aguilera, sexy şi provocatoare în GQ Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Christina Aguilera (29 de ani) a apărut pe coperta numărului din iunie 2010 al revistei GQ Germania într-o ipostază incendiară.

Vedeta poartă doar o pereche de mănuşi cu diamante, marca Gaspar, şi cizme peste genunchi Christian Louboutin. Fotografia alb-negru face parte din materialele de promovare a noului album marca Aguilera, numit „Bionic", cel de-al patrulea material discografic din cariera artistei. Imaginile sexy au fost „capturate" de Alix Malka, specialist în fotografia de modă.

Primul extras de pe albumul „Bionic" a fost piesa „Not Myself Tonight". Aguilera lucrează în prezent la al doilea videoclip, pentru piesa „Woohoo". Cântăreaţa a revenit în muzică după o pauză de patru ani de la lansarea albumului anterior, „Back to Basics", timp dedicat căsniciei sale şi creşterii copilului său, Max Liron, în vârstă de 2 ani.

În ultima perioadă, solista se împarte între pictorialele sexy şi munca de caritate. Weekendul trecut, Aguilera a fost numită oficial ambasador al ONU pentru eradicarea foametei de către Programul Alimentar Mondial.

Deşi la începutul carierei ei a stat în umbra lui Britney Spears, care era suprema „prinţesă pop", Aguilera s-a distanţat imediat de aceasta, stând departe de scandaluri şi încercând mereu să inoveze muzical. A stârnit controverse cu piesa şi videoclipul „Dirrty" şi a cântat retro pentru albumul „Back to Basics". Eforturile i-au fost răsplătite cu patru premii Grammy, şi un Latin Grammy. A vândut peste 25 de milioane de albume pe plan
mondial.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite