VIDEO Aerosmith, energie şi extravaganţă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30.000 de oameni au cântat şi au ţipat alături de Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith care a susţinut, vineri, primul concert în România. Nimeni nu a plecat nemulţumit de la concertul de la Zone Arena din Bucureşti.

Steven Tyler şi colegii săi au apărut pe scenă la 21.10, în uralele şi chiotele fanilor. Îmbrăcat în stilul său extravagant, cu un trenci cu paiete aurii, ochelari de soare şi pălărie cu imprimeu leopard, Tyler a început show-ul cu piesa „Love In An Elevator".

Apoi a renunţat la trenci, pentru a rămâne într-un tricou cu emblema Aerosmith. Puţin bufon, dar niciodată ridicol, Tyler a imitat o maimuţă la microfon şi apoi a strigat „Bucharest" de trei ori, şi de fiecare dată ţipetele fanilor s-au înteţit.

Formaţia americană, originară din Boston, a oferit fanilor români, la prima întâlnire, şi „cea mai frumoasă", după cum a spus Tyler, cele mai mari hituri, „Crazy", „Cryin'", „Jaded", „Livin' On the Edge", „I Don't Want to Miss a Thing" şi „Pink". Publicul a răspuns pozitiv, cântând fiecare vers, şi a fost răsplătit de două ori cu „vă iubim", strigat de Steven Tyler.

În ciuda zvonurilor legate de tensiunile din interiorul trupei, cei cinci membri Aerosmith au dat impresia unei echipe bine sudate pe scenă. Tyler, plin de energie ca un adolescent s-a mişcat tot timpul, cu stativul microfonului în mână, îndreptându-l spre public şi spre colegii de scenă. L-a pupat pe frunte pe chitaristul Joe „Fuckin'" Perry, cum l-a alintat, şi a cântat de câteva ori sprijinindu-se de el.

La 22.45, Aerosmith au părăsit scena, dar s-au întors după cinci minute în care au fost chemaţi de public cu ţipete şi tropăituri, pentru a mai cânta trei piese, „Dream On", „Toys In the Attic" şi „Walk this Way". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite