Steven Tyler nu va mai cânta cu Aerosmith

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Tyler, pe placul fanilor  Aerosmith
Steven Tyler, pe placul fanilor Aerosmith

„Steven va pleca, din câte pot să spun“, a declarat Joe Perry, chitaristul principal al trupei. „Am citit pe internet că Steven a spus că va părăsi trupa. Nu ştiu pentru cât timp o va face şi nici dacă va fi pentru totdeauna“, a adăugat acesta. Cariera solo a lui Steven Tyler şi promovarea brandului personal, „Brand Tyler“, au fost principalele ocupaţii ale solistului în ultimii ani.

Acesta a revenit pe scenă la sfârşitul lui octombrie, cu ocazia a două concerte impresionante pe care trupa americană le-a susţinut în Hawaii şi la Abu Dhabi. „Nu ştiu ce voi face de acum înainte, însă va fi cu siguranţă ceva făcut de Steven Tyler, voi lucra la un brand propriu - Brand Tyler“, declara cântăreţul la puţin timp după concert, într-un interviu acordat revistei „Classic Rock“.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, ceilalţi membri ai grupului Aerosmith intenţionează să se întâlnească în curând, fără Tyler, pentru a discuta „fie despre posibilitatea anunţării unei pauze îndelungate, fie despre continuarea activităţii trupei alături de un nou solist vocal“.

Drumuri separate

„Va depinde în mare măsură de solistul pe care îl vom găsi şi dacă acesta va dori să facă acest lucru“, a declarat chitaristul Brad Whitford. „Va avea de călcat pe nişte urme foarte mari. Nimeni nu poate să-l înlocuiască sau să-l imite pe Steven Tyler. El e un tip unic. Însă, dacă cineva va dori să o facă şi dacă «chimia» dintre noi este bună, de ce nu?“, a adăugat Brad Whitford.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, iar anul viitor urma să aniverseze 40 de ani de existenţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite