Adrian Păunescu omagiat la spectacolul lui Cotabiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Cotabiţă
Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă şi-a sărbătorit ziua de naştere, miercuri seara, la Sala Palatului, în cadrul unui spectacol intitulat «Ce mai faci?».

"Am făcut foarte multe greşeli înainte de spectacolul acesta (...) dar când am intrat pe scenă mi s-au tăiat picioarele", a spus Cotabiţă emoţionat, de evenimentul care a sărbătorit aniversarea celor 55 de ani ai artistului.

CITIŢI ŞI:

Vasile Şeicaru: Datorită lui Adrian Păunescu am devenit ceea ce sunt azi: cântăreţul de folk

Pe tot parcursul serii, artistul a dialogat încontinuu cu publicul făcând glume şi mulţumind celor care l-au ajutat de-a lungul carierei.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în cei 24 de ani de carieră şi, în primul rând, lui Ionel Tudor", a spus Cotabiţă.

Invitaţii lui Gabi Cotabiţă au fost şi ei la înălţimea artistului, Mihai Bendeac şi Florin Piersic făcând un adevărat show pe scenă.

Bendeac, în stilul său, i-a imitat pe Gigi Becali, Ion Iliescu, Marian Vanghelie şi ... Florin Piersic. La finalul reprezentaţiei, Piersic a urcat pe scenă şi 'copiind' una din frazele lui Bendeac "Nu aplaudaţi, vă fac eu semn când" - la felicitat pe Bendeac pentru performanţele sale.

"Al dracului Bendeac, ce bine m-a prins" a mai spus Florin Piersic.

Mai mult lui Florin Piersic i s-a cerut din public să recite poezia lui Adrian Păunescu.

"Vreţi să vă spun această poezie? Pentru sănătatea lui?", a întrebat artistul sala care i-a răspuns printr-un ropot de aplauze.

A urmat poemul "Repetabila povară", recitat într-un mod care a adus pe feţele multora dintre cei prezenţi o lacrimă. Finalul poeziei a fost întâmpinat de o linişte adâncă, la Sala Palatului urmat de un ropot de aplauze dăruit de toţi cei prezenţi, în picioare, atât pentru stilul intepretativ al poeziei cât şi pentru cel care în prezent se află în spital, poetul Adrian Păunescu.

"Un poet cum altul nu ştiu când se va mai naşte. Acesta a fost un omagiu celui care este Adrian Păunescu, care este în suferinţă", a mai spus Florin Piersic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite