Adelina Elisei, partenera lui Dan Negru pe scena Festivalului Callatis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, Festivalul Callatis, care a devenit deja o tradiţie şi se va desfăşura în această vară în perioada 9-16 iulie, va avea un prezentator cunoscut şi îndrăgit, Dan Negru, şi o

Anul acesta, Festivalul Callatis, care a devenit deja o tradiţie şi se va desfăşura în această vară în perioada 9-16 iulie, va avea un prezentator cunoscut şi îndrăgit, Dan Negru, şi o tânără aflată la început de carieră în televiziune, Adelina Elisei, noua vedetă a ştirilor sportive ale Antenei 3. Despre Dan Negru se ştie că este un profesionist şi, ca atare, un tip pretenţios, care ţine foarte mult să aibă alături o parteneră pe măsură, mai ales atunci când este vorba despre producţii de o asemenea anvergură şi de transmisiuni live, aşa că pentru frumoasa Adelina Elisei această nouă experienţă reprezintă o adevărată provocare. Ca în fiecare an, fiecare seară de festival va fi urmată de tradiţionala întâlnire jurnalişti-artişti-critici, aşa că, pentru ca umorul să fie asigurat, la "dopo festival" au fost aleşi ca moderatori Dan Capatos şi Cristina Cioran, "matinalii" Antenei 1, postul de televiziune organizator al festivalului.

În paralel cu festivalul se va desfăşura proiectul Callatis International, care presupune promovarea staţiunii Mangalia, dar şi a festivalului în şapte ţări din Europa. Prezentarea se va desfăşura sub forma unui spectacol intitulat EtnoSimfonia. În fiecare seară a festivalului, organizatorii au programat câte un duet, un "duel" muzical între artiştii români şi cei străini. Câteva dintre vedetele participante au fost anunţate, printre acestea aflându-se două trupe străine, Rednex şi No Mercy, care să evolueze alături de trupele autohtone Romania şi 3SE. Potrivit organizatorilor, contractele cu trupele străine nu au fost încă semnate, dar săptămâna viitoare se va realiza şi acest aspect.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite