Adela Popescu, regină la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu şi partenerul ei de dans, Alexandru
Adela Popescu şi partenerul ei de dans, Alexandru

Prima emisiunea al celui de-al zecelea sezon ­„Dansez pentru tine“ a fost lider de audienţă vineri seară, cu peste două milioane de telespectatori în minutul de aur, înregistrat la 20.53.

Telespectatorii Pro TV au fost alături de perechile concurente pe tot parcursul ediţiei, astfel că, timp de aproape cinci ore cât a durat emisiunea, între 20.30 şi 1.23, televiziunea a fost lider detaşat de audienţă atât pe publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Televiziunea a înregistrat o audienţă de aproape un milion şi jumătate de telespectatori, pe publicul urban, de-a lungul emisiunii.

Dans în ploaie

Prima ediţie a debutat cu ploaie în platoul emisiunii, dar şi cu note de 10. Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă, Bogdan Vlădău şi Jorge au avut de trecut două probe alături de perechile lor: cabaret şi un dans sub o ploaie torenţială. Apa care a inundat platoul a fost şi cauza unor accidente de garderobă a unora dintre vedetele participante. Astfel, Adela Popescu a arătat publicului mai mult decât şi-ar fi dorit. Din cauza mişcărilor rapide şi a rochiei ude, unul dintre sânii actriţei a fost dezgolit preţ de o secundă. Aflată în transa dansului, Adela n-a realizat şi a continuat, perechea fiind răsplătită la sfârşit cu 10 pe linie de către juriu.

De asemenea, au fost alese cele două perechi care vor concura vinerea viitoare la primul duel al sezonului: fotomodelul Bogdan Vlădău şi Ana Maria, care vor dansa împotriva lui Jorge şi a Lilianei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite