Actriţei Zsa Zsa Gabor i-a fost amputat un picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piciorul drept al actriţei Zsa Zsa Gabor a fost amputat parţial vineri din cauza unei infecţii care s-a dovedit a fi rezistentă la antibiotice.

"Părea că tolerează bine operaţia, deşi este într-o stare destul de fragilă," a spus Dr. David Rigberg, potrivit CNN.

Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, a fost tratată timp de două săptămâni de medicii de la UCLA Medical Center.

"Suntem rezervaţi în a ne pronunţa referitor la refacerea sa. A venit aici într-o stare nu foarte bună şi îmi este greu să anticipez cât timp va fi internată.", a mai declarat Dr. Rigberg.

Soţul actriţei, Frederic von Anhalt, a spus că nu a informat-o pe Zsa că va suferi o intervenţie chirurgicală de amputare.

"Până la urmă va simţi, apoi mă va întreba ce s-a întâmplat şi mai departe nici nu vreau să mă gândesc", a spus el.

Zsa Zsa Gabor avea mari probleme de sănătate încă din iulie anul trecut, când a căzut şi a suferit o fractură de şold. În urma acestui accident, zona şoldului drept s-a infectat, ţesuturile devenind cangrenoase.

După ce medicii au anunţat-o pe venerabila actriţă că va muri dacă nu i se va amputa partea de sub genunchi a piciorului drept, Zsa Zsa Gabor a început să "ţipe şi să strige" că vrea să îşi petreacă noaptea de Revelion acasă la ea, sărbătorind ca în fiecare an cu şampanie şi caviar, a declarat soţul artistei de origine maghiară.

Zsa Zsa Gabor a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.


Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite