Actriţa Ana Popescu a fost luată prin surprindere la Monaco Charity Film Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă la festivalul de film, Monaco Charity Film Festival, actriţa Ana Popescu a fost extrem de emoţionată. Filmul "Bună! Ce faci?" în care tânăra actriţă interpretează rolul lui Toni, a primit două premii.

Luată prin surprindere, Ana Popescu a urcat pe scena pentru a ridica, în numele echipei, “Premiul Special al Juriului”, dar şi premiul pentru “Cel mai promiţător regizor” în numele lui Alexandru Maftei. Inclusiv preşedintele juriuiului, actorul rus Oleg Vidov, a fost impresionat de filmul românesc.


  
“Bună! Ce faci?” a primit o serie de recenzii pozitive din partea criticilor, câştigând o mulţime de fani. De la organizatori la simpli privitori sau curioşi, toţi au fost placut surprinşi de film. La finalul proiecţiei a avut loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri în timpul căreia actriţa Ana Popescu a fost asaltată cu întrebari din partea cinefililor prezenţi.

"În seara galei de premiere am avut emoţii greu de descris pentru că nu mă aşteptam ca cele două filme româneşti prezente în festival să fie premiate. "Bună!Ce faci?" regia Alexandru Maftei a câştigat două premii “Special Jury Prize” şi “Most Promicing Director”, iar "Pozitiv" scurtmetrajul lui Alexandru Iureş premiul “Best Short Documentary”. Mă bucur ca filmul românesc este apreciat şi la Monte Carlo!",
a spus Ana.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite