Actorul Nicolas Cage îşi spală păcatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul american are probleme cu banii
Actorul american are probleme cu banii

Actorul Nicolas Cage, implicat în mai multe procese legate de problemele sale financiare, a declarat că va plăti în curând o datorie de 14 milioane de dolari către Fiscul American, relatează Mediafax.

 „Pe parcursul carierei mele am plătit taxe în valoare de cel puţin 70 de milioane de dolari, dar, din cauza unei probleme legale recente, trebuie să plătesc alte 14 milioane de dolari către Fisc", a declarat actorul pentru revista „People".

„Totuşi, în prezent lucrez cu un alt management şi sunt fericit să spun că sunt la zi pentru 2009, toate taxele vor fi plătite, inclusiv cele de stat, care urmează să fie stabilite", a adăugat acesta.

La finalul lunii decembrie, Nicolas Cage a fost dat în judecată de o companie de investiţii imobiliare, care i-a cerut despăgubiri de 36,7 milioane de dolari.

Red Curb Investments l-a dat în judecată pe star pentru că nu ar fi plătit un împrumut de cinci milioane de dolari şi nu ar fi informat compania că are dificultăţi în a-şi achita taxele către statul american, mai ales o datorie de şase milioane de dolari.

Actorul a renunţat, anul trecut, la un castel pe care îl deţinea în Germania, dar şi la două case din New Orleans. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite