Actorul Michael Brea şi-a omorât mama cu o sabie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Michael Brea are 31 ani
Actorul Michael Brea are 31 ani

Potrivit New York Daily News, vecinii femeii au auzit-o pe aceasta tipand si strigand dupa ajutor, iar pe baiatul ei reprosandu-i ca nu l-a acceptat niciodata pe Iisus si ca trebuie sa se caiasca pentru pacatele ei.

Un actor care a apărut în serialul "Betty cea urâtă" şi în filmul "Step up 3D", şi-a omorât mama cu o sabie de samurai, în locuinţa lor din New York, în timp ce recita pasaje biblice.

Michael Brea în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţie, după ce mama sa de 51 de ani a fost găsită decapitată în apartamentul său, marţi dimineaţă. Un vecin care a şi sunat la numărul de urgenţă, a povestit că l-a auzit pe Brea reproşându-i mamei că nu l-a acceptat niciodată pe Iisus şi că trebuie să se căiască pentru păcatele ei. Un alt vecin a declarat că tânărul repeta pasaje din Biblie şi că l-a auzit repetând "Pocăiţi-vă, Pocăiţi-vă, Pocăiţi-vă!", notează Daily Telegraph.

Michael Brea nu a fost încă arestat, el urmând a fi supus unei expertize psihiatrice, conform purtătorului de cuvânt al departamentului de poliţie din New York.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite