5 întrebări pentru Radu Vâlcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Vâlcan prezintă emisiunea „Poveştiri adevărate“, alături de Ioana Maria Moldovan, de luni până vineri, la Acasă TV.

„Adevărul": Cum ai descrie experienţa de la „Dansez pentru tine"?

Radu Vâlcan: A fost o experienţă unică, m-a făcut să fiu mândru de ceea ce am realizat. A fost o barieră pe care am depăşit-o, una dintre temerile pe care mi le-am înfrânt, o ambiţie personală, o provocare.

2 Ce ai în comun cu ştirile pe care le prezinţi?

La „Poveştiri adevărate" am găsit o echipă de oameni care au un numitor comun: dorinţa de a face bine. Asta fac de fapt „Poveştirile": ajută oameni, schimbă destine. Şi asta am în comun cu emisiunea: dorinţa de a aduce pe chipul celor trişti măcar un surâs.

3 S-a speculat că vei avea un rol în următorul serial marca Promance.

Pentru mine a fost o provocare să accept propunerea celor de la Acasă. Am simţit că aici pot evolua, că pot să dau ce am eu mai bun. Cât despre zvonuri, pot spune că sunt doar simple speculaţii. Pentru moment, eu vreau
să-mi fac treaba cât mai bine. Însă nu poţi să ştii ce-ţi rezervă viitorul.

4 Pe blogul tău ai o postare acidă la adresa lumii mondene. Ce te diferenţiază de această lume?

Multe... Poate şi simplul fapt că nu sunt un mare fan al evenimentelor mondene. În comun nu avem multe, mai ales că eu consider că statutul de persoană publică nu mă obligă să urmez nişte reguli.

5 Tot pe blog scrii că nu ai multe de spus, dar că ai multe de demonstrat. Părerea cui contează?

Trebuie să-mi demonstrez că pot mult mai mult. Probabil că nu voi fi niciodată mulţumit şi, tocmai de aceea, voi fi într-o permanentă căutare. Nu mă interesează neapărat părerea unor oameni. Îmi plac aprecierile, dar asta nu mă face să mă culc pe o ureche.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite