5 întrebări pentru Liliana Ştefan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Ştefan este producătorul seriei de albume pentru copii „Cutiuţa muzicală“. Totodată, ea este partenera de viaţă a lui Dan Bittman. Cei doi au împreună trei copii.

1 „Adevărul": Aţi ajuns la cel de-al optulea volum al „Cutiuţei muzicale". Vă imaginaţi că va avea un asemenea succes?

Liliana Ştefan: Proiectul s-a născut din dorinţa de a oferi atât copiilor mei, cât şi altora un produs dedicat exclusiv lor. Nu mi-am imaginat că va ajunge un brand atât de cunoscut.

2 Cum selectaţi piesele şi artiştii care le cântă?

Se lucrează la fel de uşor sau de greu cum se lucrează la orice alt album: încerci să găseşti cântece frumoase, să potriveşti apoi vedetele cu fiecare cântec în parte, să faci o copertă drăguţă. Artiştii sunt selectaţi în primul rând pentru calitatea lor de părinţi. Propunerile sunt făcute de mine şi de casa de producţie.

3 Aţi avut o emisiune la Euforia TV. De ce nu a mai fost inclusă în grilă?

Cred că postul nu a fost foarte inspirat atunci când a poziţionat emisiunea pe tronsonul ştirilor de la ora 19.00. Nu avea cum să reziste, deşi lucram cu o echipă drăguţă. Sau poate prestaţia mea a fost sub aşteptări. Cine ştie?

4 Ce alte proiecte aveţi?

Promovez un nou concept, muzică personalizată pentru copii. Am lansat un album nou, care se numeşte „My song - Copilul tău este vedetă". Este un album cu opt cântecele, în care numele fiecărui copil este cântat de zeci de ori. Sunt peste 550 de nume cu care am personalizat fiecare CD în parte.

5 Se spune că în spatele unui bărbat puternic este o femeie puternică. E valabil acest lucru pentru cuplul Liliana Ştefan - Dan Bittman?

Asta nu ştiu, întrebaţi-l pe Dan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite