5 întrebări pentru Anca Ţurcaşiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Ţurcaşiu va prezenta emisiunea „Iubesc România“, la Kanal D, din 27 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30.

1 Ce înseamnă această revenire în televiziune?

Este un moment pe care îl aşteptam, pentru care mă simt pregătită, pentru că din activitatea mea profesională din acest moment lipsea televiziunea. Îmi doream un format care să mi se potrivească, să fie pe sufletul meu.

2 Povesteşte-ne câte ceva despre emisiune.

„Iubesc România" este un show de divertisment de sâmbătă seara, în care voi avea ca invitaţi nume dragi publicului, prieteni vechi cu care lucrez de ani mulţi. Împreună ne vom distra româneşte, pe teme româneşti.

3 De ce iubeşti România?

Pentru că m-am născut aici, pentru ca n-aş putea să trăiesc fără locurile unde am crescut, fără prietenii mei, fără familia mea. Am momente, locuri şi chiar copaci ai mei pe care îi îndrăgesc. În curtea blocului unde am copilărit, părinţii mei au plantat un cireş când m-am născut, iar eu merg deseori să-l văd. Sunt îndrăgostită de câteva oraşe din ţară, printre care Braşov, Timişoara şi Cluj. Dar cel mai mult îmi plac oamenii, care sunt primitori şi calzi.

4 Ai vreun proiect muzical?

Un proiect cu muzică românească nu am şi nici nu cred că voi avea prea curând. Momentan nu sunt dispusă să încep un proiect cu casele de producţie, care doresc un alt gen de muzică decât cea care este dragă sufletului meu. Eu sunt într-o formă foarte bună şi o demonstrez făcând parte din trupa lui Geambaşu, cu care susţin adevărate show-uri.

5  Vei împlini în curând 40 de ani. E un prag psihologic sau un simplu număr?

Este un simplu număr. Eu mă simt foarte tânără, mă simt chiar copil. L-am întrebat şi pe copilul meu, deunăzi, cum i se pare că sunt la 40 de ani şi mi-a spus şi el că sunt foarte tânără. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite