30 de fete vor coroana Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Miss Universe România le-au prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, pe cele de 30 de finaliste ale evenimentului ce va avea loc vineri, 9 iulie.

Tot ieri au dezvăluit şi ultimele noutăţi legate de invitaţii speciali şi coprezentatorul show-ului. Astfel, Valentina Ionescu, prezentatoare şi producătoare a Miss Universe România 2010, se va afla pe scenă alături de Cristian Mândru, reprezentant TVR.

Selecţia celei mai frumoase fete din România se va desfăşura în studiourile postului public de televiziune şi va fi difuzată pe TVR 1, TVR Internaţional şi tvr.ro începând cu ora 21.20.

În cadrul show-ului care va dura 120 de minute vor evolua artişti precum DJ Sava şi Raluka, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Mateo şi Andreea Banică. Câştigătoarea concursului va reprezenta România la Miss Universe 2010, care va avea loc în Las Vegas.

Fete ascultătoare şi receptive

Totodată a fost prezentată şi coroana celei care va câştiga concursul: din argint şi împodobită cu sute de cristale Swarovski, coroniţa de miss a fost confecţionată în Statele Unite. Mike Costache, preşedintele Miss Universe România s-a declarat fericit că a putut să desfăşoare competiţia în acest an foarte dificil. Comentatorul sportiv Cristian Mândru, coprezentatorul concursului, a glumit spunând că „sportul şi femeile frumoase au fost mereu mână în mână".

În cadrul evenimentului a fost prezentă şi Julia Verdeş, câştigătoare Miss Universe România în 1998, care a declarat că această competiţie a evoluat foarte mult. „Pe vremea mea era altceva: două zile de cantonament şi o repetiţie", a declarat Verdeş. „Sunteţi foarte norocoase. Aveţi o pregătire în spate şi oameni care vă susţin", le-a transmis concurentelor fosta câştigătoare.

La rândul ei, Luminiţa Iordănescu, regizor artistic la TVR, a precizat că cele 30 de fete sunt „extrem de ascultătoare, de receptive şi de muncitoare". De la conferinţa de presă nu a lipsit Bianca Elena Constantin, câştigătoarea de anul trecut a titlului Miss Universe România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite