„10 femei excepţionale“, prezentate de Andreea Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „10 femei excepţionale", iniţiată de revista „Click! pentru femei", îşi va prezenta mâine câştigătoarele în cadrul unei gale a cărei gazdă va fi Andreea Marin Bănică.

Campania şi-a propus să le caute în micile localităţi din ţară pe autoarele celor mai interesante proiecte comunitare. Pe lângă câştigătoare, la gala de mâine vor fi invitate şi 200 de cititoare ale revistei. Lor li se vor alătura vedete şi reprezentaţi ai unor ONG-uri, care vor acorda premiantelor trofeul galei. Ardelencele sunt reprezentate de Ionela Danciu, din Aiud, femeia care a reuşit să schimbe o lege nedreaptă, Elisabeta Nagy, din Cehu Silvaniei, care a înfiinţat o asociaţie pentru copiii cu sindrom Down, şi Livia Moldovan, din Bistriţa, care le ajută pe femeile bolnave de cancer de sân din judeţ.

Din Bucureşti, vor fi premiate Delia Matache, o femeie care nu mai acceptă să trăiască într-un oraş prost administrat, motiv pentru care şi-a mobilizat vecinii la asfaltarea unei alei, Elena Miclea, cea care ajută cuplurile infertile prin asociaţia „SOS infertilitatea", şi Tanţa Zinati, o tânără care vrea să salveze parcurile din Bucureşti ameninţate cu dispariţia. Lor li se alătură, Maria Hulea din Gorj, care şi-a antrenat consătenii la salvarea bisericii-monument istoric, Veronica Ştefan, din Giurgiu, şi Iana Matei, din Piteşti, care şi‑au dedicat eforturile femeilor abuzate, şi Mariea Popa, din Ceatalchioi (Tulcea), care îşi ajută concetăţenii să se recalifice şi să nu abandoneze şcoala. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite