Anne Nicole Smith, la opera londoneză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scena Royal Opera House de la Londra se va juca o piesă inspirată din viaţa vedetei Anne Nicole Smith.

Opera se va numi "Anna Nicole" şi este scrisă de compozitorul Mark-Anthony Turnage, care a creat controversata piesă "Jerry Springer: The Opera".

Premiera va avea loc anul viitor pe 17 februarie, iar rolul Annei va fi jucat de soprana olandeză Eva-Maria Westbroek. Opera din Londra a anunţat că evenimentul va fi unul dintre cele mai importante programate în calendarul artistic al Marii Britanii.

Nu s-au dezvăluit detalii despre povestea care va fi pusă în scenă, însă din cauza vieţii "colorate" a Annei Nicole Smith, al cărei nume real a fost Vickie Lynne Smith, cu siguranţă compozitorul va evita anumite părţi mai picante.

Anna şi-a început cariera ca stripteuză, apoi, la vârsta de 26 de ani, s-a căsătorit cu un magnat al petrolului, J. Howard Marshall, 89 de ani, şi după moartea lui s-a luptat prin tribunale pentru moştenire.

În 2006, cu un an înainte să moară, fiul ei de 20 de ani, Daniel, a decedat în urma unei supradoze, cu trei zile după ce Anna a dat naştere celui de-al doilea copil al ei, o fetiţă pe care a numit-o Dannielynn.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite