Ilinca Vandici e supărată pe Monica Columbeanu - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre conflictul dintre Ilinca Vandici şi Monica Columbeanu, refuzul actriţei Keira Knighley de a juca în My Fair Lady sau lacrimile lui Ţârdea provocare de Mantea. Printre alte subiecte, Pilotul Iovan ramane la sol, iar Seinfeld îl înlocuieşte pe Jay Leno la NBC.

Ilinca Vandici e supărată pe Monica Columbeanu. Ilinca Vandici este foc şi pară pe Monica Columbeanu. Supărată că soţia lui Iri a dus-o cu zăhărelul de mai multe ori, promiţându-i că vine la emisiune, prezentatoarea de la Antena 2 a răbufnit şi i-a dat în vileag neseriozitatea. Aerul de superioritate şi atitudinea demnă de un star internaţional, pe care le afişează, au început să-i deranjeze pe mai toţi colegii de breaslă ai Monicăi Columbeanu, scrie Click.

Keira Knightley nu va juca în "My Fair Lady". După ce a discutat cu producătorii filmului, Keira Knightley nu a acceptat să joace în "My Fair Lady". Însă după ce s-a întâlnit cu producătorii Cameron Mackintosh şi Duncan Kenworthy pentru a discuta despre rol şi chiar pentru a lua nişte lecţii de pregătire, Keira a decis că acest proiect nu i se potriveşte, potrivit Click.

Ţârdea a plâns după Mantea. Andrei Ţârdea, fostul iubit al Andreei Mantea, a recunoscut că a suferit enorm atunci când s-a despărţit de vedetă. “Am plâns şi am suferit, dar am trecut peste”, a declarat Andrei, ieri, la “Happy Hour” de la PRO TV, notează Libertatea.

Pilotul Iovan ramane la sol. Fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan spune ca a venit vremea sa-si puna uniforma la naftalina ca sa se bucure in voie de placerile vietii de pensionar. Adrian Iovan numara lunile care il mai despart pana la ultima sa cursa, ultimul zbor pe care il va efectua, in octombrie, pentru compania aeriana privata la care s-a angajat dupa ce a iesit la pensie de la Tarom. "Gata. Anul acesta renunt definitiv la pilotaj. Ma simt ca bunica lui Bula, potrivit Cancan.

Seinfeld îl înlocuieşte pe Jay Leno la NBC. Noua emisiune a lui Jerry Seinfeld, "The Marriage Ref", va înlocui, de acum înainte, în fiecare seară de joi show-ul lui Jay Leno, pe postul NBC. Emisiunea "The Marriage Ref", prezentată, produsă şi regizată de Jerry Seinfeld, este o combinaţie antrenantă între un reality show, concurs şi comedie. Printre celebrităţile invitate se numără Alec Baldwin, Eva Longoria, Tina Fey sau Larry David, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite