Turcu şi-a îngroşat penisul în Austria - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre operaţia lui Turcu, blonda lui Turceascu, atacul soacrei la adresa lui Pepe, cererea în căsătorie a Adelei Popescu, iar Ţânţăreanu vorbeşte despre agresiunea fiului său.

Turcu şi-a îngroşat penisul în Austria

Acţionarul grupării din "Ştefan cel Mare" a decis în urmă cu mai bine de doi ani să intre pe mâna unui specialist în chirurgie plastică, pentru a fi mai "convingător" în intimitate. Unul dintre cei mai cunoscuţi medici esteticieni din România a acceptat să vorbească sub protecţia anonimatului despre tipul de operaţie efectuat de Vasile Turcu. "Mai mult ca sigur persoana în cauză a efectuat o îngroşare, nu o mărire. Mărirea se face în cazuri speciale, e o intervenţie uşoară prin alungirea unor ligamente, scrie Cancan.

Turcescu iese cu o blondă sexy

Are doar 34 de ani, o carieră solidă şi un roi de admiratoare. Este greu să fii Robert Turcescu, mai ales că acasă îl aşteaptă Oana Sârbu, cu frumoasele-i gropiţe, iar la serviciu îi dau târcoale numai jurnaliste sexy. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cunoscutul jurnalist săptămâna trecută, în compania unei tinere blonde cu alură de rusoaică şi cu un nas cârn, care ar face-o invidioasă până şi pe Ana Kournikova.

Pepe, atacat de Marioara Zăvoranu. Oana a luat foc

Marioara Zăvoranu are un dinte împotriva lui Pepe. Abia acum, la trei ani de la oficializarea relaţiei dintre Oana şi latin lover, Marioara face, pentru Click!, declaraţii incendiare. Ea susţine că blănurile şi bijuteriile în valoare de aproximativ 10.000 de euro, primite de Oana de la mama ei, au fost scoase la vânzare de ginerele ei."Este numai vina lui Pepe că relaţia cu fiica mea, Oana, este atât de rece. Mai nou, am auzit că au vândut blănurile şi bijuteriile pe care Oana le avea de la mine. Sper din suflet să nu fie adevărat. Erau obiecte frumoase care valorau foarte mulţi bani, de aproape 10.000 de euro", a povestit Marioara, cu lacrimi în ochi.


Adela Popescu a fost cerută de nevastă

Adelei Popescu îi merge bine atât în carieră, cât şi în viaţa privată. Recent, actriţa din “Aniela”, de la Acasă TV, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Marius Kalmar. Conform revistei Star, acesta ar fi vrut să urmeze exemplul celui mai bun prieten al său, Cristi Chivu, şi să renunţe la burlăcie, mai ales că relaţia pe care o are cu Adela merge foarte bine. Surprinzător, blonda a refuzat cererea bărbatului, cel puţin pentru moment, motivând că încă e prea devreme pentru acest pas şi că nu e pregătită. A rămas că vor mai discuta peste câteva luni. Oricum, Marius e recunoscut ca un tip extrem de răbdător. El i-a făcut curte Adelei timp de şase luni, până când actriţa a acceptat să iasă cu el, scrie Libertatea.

Ţânţăreanu a povestit cum fiul lui a mutilat un vecin

Internat în spital după ce a scăpat din mâinile lui Ţânţăreanu Jr., Dragoş Mihalache a fost adus pe linia de plutire de către medici. El şi-a pierdut câţiva dinţi şi s-a ales cu mai multe contuzii. Potrivit unor surse care au dorit să rămână anonime, cei doi sunt vecini şi se cunosc de mai bine de zece ani. Referitor la acest incident, omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu s-a arătat extrem de revoltat. "S-au îmbătat şi s-au bătut. Eu îl ştiu pe Mihalache de 15 ani. Îi place şi lui viaţa, aşa cum îmi place şi mie. Dar bătăuş nu este. Dacă Dragoş i-a spart capul, acum nu are decât să plătească", a declarat Ţânţăreanu pentru Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite