Titus Andrei, la spital din cauza lui Salam - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre atacul vascular cerebral făcut de Titus Andrei, schimbările prin care a trecut Jennifer Garner sau profesia soacrei Cristinei Spătar. Printe alte subiecte, Roxana Ionescu arde caloriile pe patine, iar Lindsay Lohan îşi vinde colanţii pentru victimele din Haiti.

Titus Andrei, la spital din cauza lui Salam. Stresul acumulat la preselecţia pentru Eurovision, dar şi discuţiile în contradictoriu cu Florin Salam, care nu a fost admis în finala concursului, i-au venit de hac lui Titus Andrei (62 de ani). Realizatorul de emisiuni radio-tv a ajuns la spitalul Elias, ieri de dimineaţă, în urma unui accident vascular cerebral, dar se pare că se află în afara oricărui pericol. „Florin nu s-a certat cu Titus Andrei. Nu înţeleg de ce acesta a zis la televizor că piesa este bună, dar la preselecţie i-a dat un punctaj foarte mic", a declarat Florin Colcea, compozitorul pieselor lui Florin Salam pentru Click

Jennifer Garner poartă mărimea ZERO. Jennifer Garner şi-a pierdut faimoasele forme, potrivit revistei Life & Style. Soţia lui Ben Affleck a slăbit atât de mult încât acum este nevoită să îşi cumpere haine cu trei numere mai mici. "Poartă mărimea zero acum", a declarat o sursă. Mamă a două fetiţe Violet, 4 ani, şi Seraphina, un anişor, Garner a recunoscut că s-a luptat din greu cu kilogramele puse în timpul sarcinii, scrie Click.

Soacra Cristinei Spătar este învăţătoare. Soacra cântăreţei Cristina Spătar este învăţătoare în Târgu Jiu, judeţul Gorj. Obişnuită să lucreze mult cu copiii, Elena Ionescu spune că îşi iubeşte la nebunie nepoţelul, fiul Cristinei şi al lui Alin, şi abia aşteaptă să îl viziteze. “Mereu îi cânt, îi spun poezii. E un fel de defect profesional. Când mă aude, nepoţelul meu gângureşte şi râde”, mărturiseşte femeia, citată de Libertatea.

Roxana Ionescu arde caloriile pe patine.
Vedeta Antenei 1 profită din plin de temperaturile scăzute pentru a da o fugă la patinoar, unde se distrează de minune în timp ce face mişcare. Deşi recunoaşte că doar în prezenţa soţului ei, Laurenţiu, se simte în siguranţă pe gheaţă, Roxana se aventurează pe patine şi fără el, scrie Cancan.

Lindsay Lohan îşi vinde colanţii pentru victimele din Haiti. Lindsay Lohan nu a rămas nici ea indiferentă faţă de tragedia oamenilor din Haiti şi a decis sa strângă bani din vânzarea colanţilor pe care îi creează. "Este groaznic ce s-a întâmplat oamenilor din Haiti. Cred că fiecare companie trebuie să facă ceva şi să doneze cât de mult poate. Eu îi rog pe oameni să cumpere colanţii pe care îi creez, iar banii obţinuţi o să îi donez copiilor din Haiti", a declarat vedeta, citată de Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite