Cel mai mare spital privat din România, inaugurat, ieri, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Asilife Romanian Hospital, o noapte de "cazare" costă 100 de euro, dacă vrei să stai singur în rezervă, sau 50 de euro, dacă accepţi să o împarţi cu alt pacient. O naştere prin

La Asilife Romanian Hospital, o noapte de "cazare" costă 100 de euro, dacă vrei să stai singur în rezervă, sau 50 de euro, dacă accepţi să o împarţi cu alt pacient. O naştere prin cezariană costă 1.000 de euro, iar o operaţie de apendicită, doar 350 de euro, la care se adaugă costurile de cazare. Masa şi medicaţia sunt incluse. Cel mai mare spital privat din România, inaugurat ieri în Bucureşti, are o suprafaţă de 10.000 mp, 100 de paturi, cinci săli de operaţii, ambulatoriu propriu şi laborator, fiind rezultatul unei investiţii de 10 milioane de euro.

Dispunând de camere dotate cu televizoare şi laptopuri, dar şi cu uşi antiincendiu, spitalul este proiectat să reziste unui cutremur de 9 grade pe scara Richter. Compania care a derulat investiţia a anunţat că în numai doi ani va deschide alte cinci spitale private în ţară, la Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi şi Cluj.

"O persoană care doreşte să îşi evalueze starea de sănătate se poate interna dimineaţa şi, în câteva ore, va fi investigat din cap până în picioare", ne-a declarat dr. Dimitrie Pelinescu Onciul, directorul spitalului. Deşi majoritatea clienţilor preferă să plătească cash, din cei 80.000 de clienţi abonaţi prin intermediul companiilor la care lucrează, o parte ar putea migra în sistemul de asigurări private.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite