Oana Zăvoranu: "Nu m-aş mai fi întors din SUA" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vacanţa Oanei Zăvoranu în SUA, procesul cântăreţei Jennider Lopez cu fostul soţ sau părerea lui Mihai Bendeac despre Dan Bittman. Printre alte subiecte, Simona Pătruleasa se vede mamă peste zece ani, iar Taylor Swift şi Kanye West s-au împăcat.

Oana Zăvoranu: "Nu m-aş mai fi întors din SUA". Criză, criză, dar când vine vorba de vacanţe nu se mai uită la bani! Vedetele autohtone au strâns anul trecut ca furnica, unii din concerte, alţii din afaceri sau din televiziune, pentru a-şi permite de Sărbători sejururi de lux în cele mai vestite locaţii turistice din întreaga lume, scrie Click.

Jennifer Lopez, bisexuală?
Reprezentantul fostului soţ al lui Jennifer Lopez (Ojani Noa) a declarat că intenţionează să îi adreseze câteva întrebări artistei referitoare la sexualitatea ei, într-o sală de judecată în care poate avea acces şi publicul. Disputa dintre J.LO şi Ojani Noa pare să nu se mai termine. Cei doi se luptă în instanţă pentru drepturile asupra unor imagini intime filmate pe vremea când erau căsătoriţi, în luna de miere. "Eşti bisexuală? - Aceasta este prima întrebare pe care intenţionez să i-o adresez lui Jennifer Lopez", a declarat Meyer, citat de Click.

Dan Bittman, luat la mişto de Bendeac. Numirea lui Dan Bittman în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei a trezit numeroase întrebări, însă solistul trupei Holograf nu bagă în seamă gurile rele şi este decis să-şi ia în serios jobul. Ultimele glume pe seama cântăreţul vin din partea prietenului Mihai Bdeac, care nu se poate abţine şi îl ia la mişto pe Dan Bittman pe blogul personal, scrie Libertatea.

Simona Pătruleasa se vede mamă peste zece ani.
Simona Pătruleasa a vorbit vineri dimineaţă despre perioada în care a fost învăţătoare, în cadrul emisiunii "Camera Secretelor" de la Europa FM, spunând că aceasta este "cea mai frumoasă meserie din lume. Nu se compară cu nimic, nici chiar cu televiziunea", conform declaraţiilor vedetei, informează Cancan.

Taylor Swift şi Kanye West s-au împăcat. După incidentul din septembrie anul trecut de la MTV Video Music Awards, când Kanye a stricat momentul de glorie a lui Taylor Swift, cei doi au făcut în final pace. Deşi nu sunt cei mai buni prieteni, artiştii vor cânta împreună melodia “We are the World” a lui Quincy Jones pentru a strânge bani care vor ajunge la victimele cutremurului din Haiti, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite