Silvia Dumitrescu: "Mâncarea era un drog pentru mine!" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre noul regim alimentar al Silviei Dumitrescu, intenţiile actorului Robert Pattinson de a avea un copli sau problemele din familia Columbeanu. Printer alte subiecte, Cosmina Păsărin ar putea fi înlocuitparea Alinei Sorescu la TVR, iar David Beckham ia lecţii de gătit.

Silvia Dumitrescu: "Mâncarea era un drog pentru mine!". La 50 de ani, Silvia Dumitrescu a început o nouă viaţă. Solista a decis să ia în piept problemele cauzate de glanda tiroidă şi să câştige lupta dificilă, cu surplusul de greutate. Sătulă să dea buzna la frigider din cauza depresiilor şi să se îngraşe văzând cu ochii, pe zi ce trece, Silvia Dumitrescu a pus piciorul în prag şi a decis să-şi schimbe stilul de viaţă, scrie Click.

Robert Pattinson are nevoie de un copil.
Mama actorului spune că îşi doreşte ca fiul ei să aibă un copil cu Kristen Stewart, poate în acest mod celebritatea nu o să i se urce la cap. Clare Pattinson l-a sfătuit pe Robert să îşi întemeieze o familie alături de actriţa Kristen Stewart pentru că doar în acest fel va rămâne cu picioare pe pământ. "Mama lui Rob, Clare, crede că responsabilitatea creşterii unui copil o să îl ajute să facă faţă succesului de care se bucură", a declarat o sursă citată de Click.

Monica Columbeanu s-a mutat de acasă. Căsnicia Monicăi cu Irinel Columbeanu pare să fie in impas. Băcăuanca s-a instalat definitiv in apartamentul pe care il au cei doi soţi in Bucureşti, in Piaţa Victoriei, impreună cu fiica sa, Irina, după o discuţie mai aprinsă cu milionarul. Nici la ziua fetei lor, soţii Columbeanu nu au venit şi nici nu au plecat împreună de la petrecerea din Clubul Pat, potrivit Libertatea.

Cosmina Păsărin în locul Alinei Sorescu?
Cântăreaţa nu ştie încă dacă a fost dată afară de la TVR, iar printr-un comunicat de presă, conducerea Televiziunii Române a declarat că în prezent se desfăşoară o anchetă pentru a afla cine a spus că premiile din emisiunea moderată de Alina Sorescu au fost câştigate de angajaţii TVR, anunţă Cancan. Alina Sorescu a mărturisit că nu ştie dacă a fost dată afară sau nu şi că aşteaptă clarificarea situaţiei, dar spre surprinderea ei a aflat de la Antena 2 că deja s-a făcut un casting, iar preferată ar fi Cosmina Păsărin.

David Beckham ia lecţii de gătit.
Celebrul fotbalist David Beckham este hotărât să devină un bucătar foarte talentat, motiv pentru care s-a apucat să ia lecţii de gătit. Sportivul vrea să le demonstreze prietenilor şi colegilor de la AC Milan, pe care îi invită în mod normal la petrecerile sale, că poate să gătească ca un adevărat profesionist. "M-am înscris la nişte cursuri de gătit. Mereu mi-a plăcut să gătesc, iar acum că stau în Italia, vreau să învăţ să fac nişte paste excelente. Totul a început de la un lucru mărunt. Voiam să văd cum se prepară pastele, după care m-am hotărât să iau lecţii de la profesionişti. Este o adevărată pasiune pentru mine", a declarat sportivul, citat de Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite