VIDEO Un site promovează prostituţia sub pretexul că ajută studenţi: "N-ai bani să-ţi plăteşti facultatea? Culcă-te cu un bărbat mai în vârstă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub pretextul că ajută studenţii să-şi plătească taxele universitare, un site a fost acuzat că promovează prostituţia. Astfel, studenţii trebuie să întreţină relaţii sexuale cu persoane mai în vârstă, care au o situaţie financiară bună.

Conform unui studiu, unul din trei studenţi s-ar prostitua ca să-şi plateasca taxa de şcolarizare. Pe asta s-a bazat şi site-ul "Seeking Arrangement" care încurajează tinerii că să-şi găsească un "Sugar Daddy" sau "Sugar Mommy" care în schimbul unor partide de sex le vor plăti studiile, scrie Huffington Post.

Utilizatorii site-ului explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a-ţi crea un cont. Şi totul este gratis, după cum menţionează site-ul aproape la fiecare pagina şi titlu. Mai puţin "întâlnirile" propriu-zise.



Una dintre utilizatoarele site-ului, Taylor, mărturiseşte că a fost plătită cu 350 de dolari pentru a face sex cu un barbat de două ori mai în vârsta ca ea.

image

Împovoraţi de teancuri de datorii şi fără un loc de muncă studenţii se bucură de uşurinţa cu care pot obţine bani pentru chirie sau taxa de şcolarizare. Taylor se laudă că în schimbul unui aranjament obţine între 1.000 şi 3.000 de euro pe lună.

"Am vrut doar sa ies din datorii cât mai curând posibil, să-mi pot plăti studiile şi să-mi văd mai departe de viaţa mea", a declarat Taylor.

Brandon Wade, fondatorul site-ului Seeking Arrangement a declarat pentru Huffington Post că afacerea sa este în plină expansiune: "De-a lungul anilor numărul studenţilor care apelează la serviciile noaste a explodat. Studenţii reprezintă unul dintre cele mai înfloritoare segmente, iar numărul lor este într-o continuă creştere".

Astfel, în prezent site-ul are 800.000 de membri, adică aproximativ 35% din studenţi.

Brandon Wade a înfiinţat acest site în 2006, el spuine că ajută oamenii: "Cred că ceea ce încercăm să facem aici este să spunem oamenilor că trebuie să fi foarte sincer cu sine legat de ceea ce vor şi ce pot să ofere într-o relaţie. De aceea, cred că relaţiile formate astfel tind să fie mai fericite decât altele".

VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite