sex & amor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

scrisoare Adulterul, bată-l vina! Livia B, din Ilfov, în vârstă de 35 de ani, căsătorită de 15 ani, cu doi copii, a aflat în urmă cu câteva luni că soţul are o relaţie

scrisoare

Adulterul, bată-l vina!

Livia B, din Ilfov, în vârstă de 35 de ani, căsătorită de 15 ani, cu doi copii, a aflat în urmă cu câteva luni că soţul are o relaţie extraconjugală. Consideră situaţia umilitoare, de nesuportat, dar se gândeşte la copii şi nu ştie ce să facă.

răspuns

Este absolut firesc să te simţi descumpănită, dezorientată şi cu încrederea zdruncinată. Ar fi fost mai puţin normal să nu te simţi astfel. Este genul de situaţie care te lasă fără busolă şi, din păcate, este un fapt destul de comun în zilele noastre.


Îţi recomand să-ţi iei timpul de care ai nevoie pentru a lăsa sufletul să înţeleagă ce i s-a întâmplat. Acest timp poate însemna săptămâni sau luni, depinde de ritmul tău de "a digera" povestea trăită. Fiecare persoană are un ritm propriu pentru "macerarea interioară" a unor astfel de situaţii.


Ar trebui să discuţi deschis despre situaţie cu soţul tău. Este doar decizia ta dacă vrei să crezi în noile lui angajamente şi trebuie să-l faci să înţeleagă că ai nevoie de timp pentru a decide dacă mai aveţi o şansă împreună.


Nu mi-ai scris ce vârstă au copiii, dar, dacă sunt mărişori, e bine să le vorbeşti în legătură cu situaţia nouă în care vă aflaţi tu şi soţul tău. Să le explicaţi că treceţi printr-o situaţie nouă, fără însă a exagera. Cu siguranţă, au observat că lucrurile nu mai sunt ca înainte.


Dacă vei ajunge la concluzia că "puntea emoţională" care te-a legat de partenerul de viaţă nu mai poate fi reparată, este decizia ta ce drum apuci. Viaţa nu se termină la 35 de ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite