Peşte cu ţelină şi busuioc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantităţi:500 g peşte (cod), 600 g cartofi, morcovi - 200 g, o legătură pătrunjel, 200 g dovlecei, o linguriţă de busuioc, 300 g ţelină, 200 g ulei de măsline, o lămâie, 200 g kefir.

Cantităţi:500 g peşte (cod), 600 g cartofi, morcovi - 200 g, o legătură pătrunjel, 200 g dovlecei, o linguriţă de busuioc, 300 g ţelină, 200 g ulei de măsline, o lămâie, 200 g kefir.
Preparare:Spălăm legumele şi le tăiem sub formă de cuburi. Morcovii vor fi tăiaţi în forma unor cubuleţe mai mici, pentru a fierbe mai repede. Toate legumele vor fi opărite în apă fiartă, apoi le punem în cuptor, într-o tavă unsă cu ulei şi apă sau, dacă avem, zeamă de la supă de zarzavat. Separat vom prepara peştele. Curăţat, tăiat felii şi stropit cu zeama de la lămâie amestecată cu ulei de măsline, peştele va fi pus în cuptor deasupra legumelor. Când este aproape gata, vom presăra în tavă busuiocul măcinat mărunt. Peştele cu ţelină se serveşte cald şi asezonat cu câteva linguri de kefir.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite