Roma: Fitnessul se va înfrăţi cu atletismul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar la Roma sunt 800.000 de oameni care practică sportul
Doar la Roma sunt 800.000 de oameni care practică sportul

În capitala Italiei va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, Festivalul de Fitness". Iubitorii sportului vor avea parte de o manifestare la "Foro Italico".

De la 10 la 13 iunie 2010 se va desfăşura cel mai important eveniment atletic, după cum a anunţat astăzi Gabriele Brustenghi, preşedintele Festivalului. Manifestarea este spijinită de "Federazione Italiana di Atletica Leggera" (FIDAL).

În prima zi va avea loc Gala de Aur, pentru toţi cei care văd in fitness un mod de viaţă. "În Italia există la ora actuală 10 milioane de persoane participă la activităţile sportive la nivel de amatori şi am calculat că la Roma, există 800.000 de oameni care fac sport, chiar şi doar ocazional ", a spus Alessandro Cochi, consilier sportiv al Romei.

Patru personalităţi internaţionale vor susţine lecţii de aerobic, 500 de biciclete vor fi puse la dispoziţia celor care vor să participe la o demonstraţie de ciclism în grup, vor fi demonstraţii pe benzi şi exerciţii de hip-hop, macumba, bosu, pilates. Va fi deschis şi un Aqualand pentru fanii activităţilor acvatice. De asemenea, nu vor lipsi lecţiile de body-building, arte marţiale şi demonstraţiile de dans.

Citeşte pe adevarul.it mai multe despre intenţiile organizatorilor şi află ce li se pregăteşte frumoaselor participante

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite