Zece paşi pentru obţinerea unui look de fotomodel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotomodelul Natalia Skorek, în culisele Festivalului de modă de la Madrid, după sesiunea de machiaj
Fotomodelul Natalia Skorek, în culisele Festivalului de modă de la Madrid, după sesiunea de machiaj

Chiar dacă la o simplă vedere pare dificil, obţinerea unui look de fotomodel nu este un lucru atât de greu precum ar părea. De aceea, vă oferim câteva trucuri, care să vă ajute în acest demers.

Artistul make-up Rebeca Lombardo a dezvăluit cititoarelor 20minutos.es, câteva trucuri pentru ca ele să se poată transforma, în orice moment, într-un fotomodel ce păstrează un look demn de orice pasarelă a lumii.

Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi:

1. Natural. Faţa trebuie să fie curată şi proaspătă, pentru a putea fi machiată.

2. Piele fină. Înainte de aplicarea fondului de ten, foloseşte o cremă hidratantă. Extinde apoi fondul de ten, care va da mai multă luminozitate pielii,oferindu-i un aspect compact.

3. Creion negru pe pleoape. Două trucuri profesionale: primul -aplică puţin fond de ten pe pleoape, pentru ca fardul să se fixeze mai bine; al doilea - trasează, cu un creion negru,conturul întregii pleoape, pentru a se obţine o privire mai intensă.

4. Umbră tricoloră. Aplică fardul de pleoape. Rebeca a utilizat doi pigmenţi intenşi, în combinaţie, care se pot aplica fie cu o pensulă uscată, fie cu un bureţel umed.

Citeşte pe adevărul.es şi celelalte trucuri şi vezi FOTO cu demonstraţia de machiaj

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite