Străluceşte de Sărbători cu terapii preţioase!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măştile cu aur sunt eficiente şi pentru întinerirea pielii decolteului
Măştile cu aur sunt eficiente şi pentru întinerirea pielii decolteului

Îţi doreşti să atragi toate privirile de Sărbători? Ei bine, măştile cu aur şi tratamentele cu caviar, diamante şi cu chihlimbar sunt câteva modalităţi sofisticatede înfrumuseţare.

În saloanele de cosmetică, măştile şi tratamentele cu preparate care au în componenţă metale sau pietre preţioase reprezintă ultima tendinţă în materie de înfrumuseţare.

Aurul atenuează ridurile fine

Recomandate mai ales persoanelor trecute de 35 de ani, măştile cu praf de aur sunt indicate pentru atenuarea ridurilor fine. Pentru a fi eficiente, tratamentele faciale pe bază de aur trebuie să fie aplicate respectând anumiţi paşi. Iniţial se face un peeling delicat, apoi se aplică o mască pe bază de colagen, proteină care asigură elasticitatea ţesuturilor şi pe care tenul tratat o absoarbe complet. Urmează aplicarea unui ser nutritiv, care trebuie să conţină vitamine, oligoelemente şi enzime. La final, se aplică masca ce conţine pulbere de aur şi miere.

După tratament, ridurile fine sunt atenuate, iar tenurile obosite sunt revitalizate. Un tratament facial complet pe bază de aur poate ajunge în saloane la preţul de 300 de lei. În acelaşi timp, tratamentele corporale care presupun împachetări cu aur şi care au efect de reducere a depozitelor de grăsime din zonele abdomenului şi coapselor pot avea preţuri care depăşesc 500 de lei. Acasă, poţi folosi masca cu aur de la Dermasell (2), preţ 10,56 lei, şi sarea de baie cu aur (3), tot de la Dermasell, cu efect de relaxare a pielii corpului, preţ: 18,41 lei.

Caviarul redă luminozitatea pielii

Datorită proprietăţilor nutritive şi hidratante, caviarul reprezintă o sursă de vitalitate pentru piele. De aceea, tenul ridat, obosit şi tern îşi recapătă prospeţimea şi aspectul luminos după tratamentele cu caviar. Datorită concentraţiei mari de proteine marine care tonifică pielea, având efect de lifting, şi datorită proprietăţilor nutritive ale acestui ingredient, pielea dobândeşte un aspect neted şi satinat.

Diamantele accentuează pigmentul

Tratamentele de tonifiere corporală pe bază de pulbere de diamante, de mică şi de chihlimbar conferă strălucire şi accentuează pigmentul pielii. În plus, fiind o modalitate de remodelare corporală, tratamentul include şi aplicarea unui amestec ce conţine extract de alune, cu rol de eliminare a excesului de lichide din ţesuturi. Produsul se aplică pe tot corpul, prin mişcări de masaj. Tratamentul complet necesită o serie de minimum şase şedinţe. Şi pentru machiaj poţi folosi produse minerale, precum pudra bio cu mică (4) şi fardul de obraz bio (5), ambele de la Natural Paris, la acelaşi preţ: 92 lei.

Aurul este un metal cu efect antiinflamator şi cicatrizant asupra pielii.

Perlele au efect antiaging şi tratează inflamaţiile

Măştile cosmetice cu pulbere de perle sunt folosite, în primul rând, pentru efectul anti-aging. Foarte bogată în aminoacizi şi minerale (inclusiv calciu, magneziu şi zinc), pudra de perle acţionează asupra pielii tratând inflamaţiile şi hrănind în acelaşi timp tegumentul.

În plus, cosmeticele cu pudră de perle conferă luminozitate tenului şi întăresc protecţia naturală a pielii împotriva razelor UV. În farmacii este disponibilă sarea de baie cu perle care dă luminozitate pielii corpului, de la Dermasell (1), preţ: 92 lei.

Specialistul nostru
Beatrice Raţiu
consultant slăbire şi tratamente corporale

Beatrice Raţiu

În ultima vreme au devenit populare tratamentele cu aur, care, aplicate sub formă de măşti, catifelează pielea, iar sub formă de împachetări favorizează procesul de slăbire. Sunt necesare 10 şedinţe pentru ca tratamentul de slăbire cu ajutorul împachetărilor cu aur să fie complet şi să aibă rezultate optime, adică o scădere a circumferinţei care depăşeşte cinci centimetri.

Fiecare şedinţă de împachetări cu aur durează în jur de o oră. Se recomandă să nu faceţi duş imediat, să nu beţi apă în exces şi să nu mâncaţi după ce aţi urmat tratamentul. Contraindicaţiile în privinţa împachetărilor cu aur în termosaună se referă la persoanele cu probleme cardiace grave, la femeile însărcinate şi la persoanele care suferă de spasmofilie, epilepsie, cancer sau de boli genetice. În cazul măştilor aplicate la rece, nu există contraindicaţii.

No title
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite