Domeniul de la Balc va fi scos la licitaţie în 21 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Domeniul de la Balc va fi scos la licitaţie în 21 iulie
Domeniul de la Balc va fi scos la licitaţie în 21 iulie

Ministerul Agriculturii a anunţat că au fost acceptate patru asociaţii de vânătoare pentru a participa la licitaţia cu strigare din data de 21 iulie pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice de la Balc, la care omul de afaceri Ion Ţiriac a renunţat în urmă cu ceva timp.

Cele patru asociaţii de vânătoare care şi-au depus dosarele şi au fost admise pentru licitaţie sunt AV Valea lui Liman Făget, AV Waidmannsheil, AVPS Artemis şi Asociaţia Clubul Romsilva Sf. Gheorghe.

De asemenea, în aceeaşi zi vor mai fi licitate 20 de fonduri, iar alte 20 de fonduri vor fi scoase la licitaţie în data de 22 iulie.

Consilierul în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltare Rurală (MAPDR), Ilie Mihalache, declara recent pentru NewsIn că fondul de vânătoare de la Balc, la care omul de afaceri Ion Ţiriac a renunţat, va fi scos la licitaţie la jumătatea lunii iulie, după ce nicio asociaţie de proprietari nu a făcut solicitare pentru atribuirea directă.

Reprezentantul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) a explicat că din cele 44 de fonduri de vânătoare pentru care ministerul a iniţiat procedurile de atribuire directă în data de 21 mai, doar trei au fost atribuite asociaţiilor de proprietari.

În ultimii ani, omul de afaceri Ion Ţiriac a organizat pe domeniul de la Balc partide de vânătoare la care au fost invitaţi importanţi oameni de afaceri europeni.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite