(P) Cum să mâncăm sănătos de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Clubul de sănătate învațați să mâncați sănătos
La Clubul de sănătate învațați să mâncați sănătos

O dată cu terminarea postului, majoritatea persoanelor cedează ispitelor culinare și destabilizează organismul deja afectat după perioada postului. De aceea, tocmai în perioada sărbătorilor trebuie acordată o atenție deosebită platoului îmbietor din față.

Și cum nimic nu se compară cu "sarea în bucate„ în aceasta perioadă persoanele cu probleme de sănătate au de suferit și mai mult decât de obicei. De aceea pentru masa de sărbători, ReduSalt a pregătit o surpriză pentru cei ce vor să mențină un stil de viață sănătos fără să renunțe la placerea gustului.

Alternativa bio pentru masa tradițională de Crăciun a bănățenilor

ReduSalt îți recomandă trei pași simpli pentru ca organismul tău să fie în formă maximă după sărbatori.

Evitați consumul excesiv de sare

Sarea obișnuită este dăunătoare pentru că are efecte negative asupra inimii, rinichilor și asupra greutății corporale.

Ea poate fi înlocuită cu ReduSalt, o formulă inteligentă de sare ce reduce consumul excesiv de sodiu dăunător inimii și organismului, înlocuindu-l cu potasiu. ReduSalt este unic pentru că păstrează același gust și proprietăți ca sarea obișnuită, fiind cea mai la îndemână soluție pentru ca de sărbători să te poți bucura de gustul bun al mâncării tradiționale fără griji.

Măsoară porția cu palmele

După perioada de post, organismul este obișnuit deja cu alimente lipsite de proteine. Acestea suprasolicită ficatul și de aceea, cea mai bună măsură este chiar în palmă. O friptură nu trebuie să depășească mai mult de o palma, iar garnitura trebuie să încapă în căușul ambelor palme. În ceea ce privește dulciurile o gustare cu dulciuri pe bază de grăsimi nu ar trebui să depășească mărimea degetului mare. Este greu, dar tonusul de după sărbători va fi de neîntrecut.

Nu uita de fructe și legume

Îți vor spori senzația de sațietate daca le vei consuma cu jumătate de oră înainte de masă. Ca bonus, vei primi vitamine și minerale ce se regăsesc destul de rar în meniul de sărbători.

Dacă vrei să afli mai multe despre o nutriție sănătoasă intră pe www.redusalt.com de unde vei afla tot ce ai nevoie pentru mese gustoase și sănătoase.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite