Nou dispozitiv pentru diabetici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolnavii de diabet din România au acum la dispoziţie cel mai nou dispozitiv de administrare a insulinei, mult mai simplu şi mai uşor de utilizat, care face parte din generaţia FlexPen. Acest

Bolnavii de diabet din România au acum la dispoziţie cel mai nou dispozitiv de administrare a insulinei, mult mai simplu şi mai uşor de utilizat, care face parte din generaţia FlexPen.

Acest dispozitiv este o variantă modernă a pen-urilor (seringi moderne), utilizate zilnic de către persoanele care au această afecţiune. Eticheta, ambalajul şi cartuşul produsului au fost modificate pentru a oferi mai multe avantaje pacienţilor.
uşor manevrabil

Acest nou dispozitiv simplifică procesul de injectare, necesitând o forţă de injectare cu 30 la sută mai mică, ceea ce este avantajos pentru persoanele în vârstă sau pentru cei cu probleme articulare.

În plus, noul dispozitiv scade riscul dozării incorecte a cantităţii de insulină, evitând astfel crizele de hiper- sau hipoglicemie.

Potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, în anul 2008, în România au beneficiat de tratament 538.648 de diabetici, dintre care 154.443 au urmat tratament cu insulină.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite