Cum alegem dadaca perfecta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ati primit toate referintele si ati intervievat toate candidatele. Dar, de unde stiti care este cea mai buna dadaca pentru copil? in primul rand, spun specialistii, experienta este cea care ar

Ati primit toate referintele si ati intervievat toate candidatele. Dar, de unde stiti care este cea mai buna dadaca pentru copil? in primul rand, spun specialistii, experienta este cea care ar trebui sa conteze, asa ca acesta este primul lucru la care ar trebui sa fiti atenti. Dupa ce v-ati decis asupra persoanei care sa aiba grija de copil, ramaneti acasa cateva zile pentru a putea observa atent cum se comporta cu cel mic. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va dati seama daca ati angajat-o pe Mary Poppins:
* Copilul se bucura cand o vede. El asteapta cu nerabdare sa vina dadaca, daca aceasta este blanda, protectoare si rabdatoare.
* Cel mic vorbeste intruna despre ceea ce face sau ceea ce spune dadaca. Puteti gasi o bona care face totul perfect, dar copilul sa nu fie incantat de ea. in schimb, daca pustiul este incantat de ea, veti sti ca ati facut alegerea potrivita.
* Dadaca vine cu solutii creative in diferite probleme si va ajuta sa ii asigurati copilului cea mai buna ingrijire. Daca cel mic a ramas fara acuarele, dadaca perfecta va gasi prin casa diferite materiale pe care sa i le dea copilului sa-si faca de lucru. in cazul in care copilul nu poate dormi, ea va veni sa va ceara sfatul si ajutorul. Faptul ca preia initiativa, dar si colaboreaza, demonstreaza ca isi ia meseria in serios.
* Punctualitatea este un alt semn ca bona este o persoana de incredere. Ea va da de stire cand nu poate veni la munca, iar, de multe ori, gaseste si un inlocuitor. Aceste lucruri inseamna ca intelege nevoile dumneavoastra si respecta termenii contractului.
* Copilul invata cantece si poezii si se lauda cu lucrurile pe care le-a facut. Cele mai bune dadace pretuiesc curiozitatea copilului. incearca sa-i raspunda la fiecare intrebare, dau raspunsuri pline de imaginatie si il invata noi deprinderi.
* Copilul este tot timpul curat, la fel si camera sa. ingrijirea cea mai buna inseamna si asigurarea unei stari bune de sanatate.
* Accidentele sunt foarte rare. O dadaca buna face din securitatea sa si a copilului pe care il ingrijeste o regula. Ea il tine de mana pe cel mic cand traverseaza strada, inchide usa la bucatarie tot timpul sau nu uita sa-i puna centura de siguranta cand merge cu masina.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite