Uleiul de argan, cel mai important antioxidant
0
Uleiul de argan este considerat cel mai important antioxidant, deoarece conţine cantităţi importante de acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, precum şi vitaminele A, E şi F.
Un consum regulat al acestui ulei reduce cu 50 la sută riscul de hipertensiune arterială, scade nivelul colesterolului „rău“ şi creşte nivelul celui „bun“.
Reţeta săptămânii:Rulouri cu ulei de argan
Timp de preparare: 45 de minute
Calorii: 90/porţia
Ingrediente: Un piept mare de pui, 250 g ciuperci, 1 ceapă, 2 ouă, 2 morcovi, 1lingură pesmet, 4 linguri ulei de argan şi cimbru.
Preparare: Tăiaţi pieptul de pui în felii. Tocaţi mărunt legumele şi înăbuşiţi-le în apă cu o lingură de ulei de argan. Pe fiecare felie de carne puneţi câte o lingură din legumele înăbuşite, rulaţi şi prindeţi cu scobitori. Treceţi rulourile prin făină cu ou şi cu pesmet şi puneţi-le în cuptorul încins.