Uleiul de argan, cel mai important antioxidant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uleiul de argan, cel mai important antioxidant
Uleiul de argan, cel mai important antioxidant

Uleiul de argan este considerat cel mai important antioxidant, deoarece conţine cantităţi importante de acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, precum şi vitaminele A, E şi F.

Un consum regulat al acestui ulei reduce cu 50 la sută riscul de hipertensiune arterială, scade nivelul colesterolului „rău“ şi creşte nivelul celui „bun“.

Reţeta săptămânii:Rulouri cu ulei de argan
Timp de preparare: 45 de minute
Calorii: 90/porţia

Ingrediente: Un piept mare de pui, 250 g ciuperci, 1 ceapă, 2 ouă, 2 morcovi, 1lingură pesmet, 4 linguri ulei de argan şi cimbru.

Preparare: Tăiaţi pieptul de pui în felii. Tocaţi mărunt legumele şi înăbuşiţi-le în apă cu o lingură de ulei de argan. Pe fiecare felie de carne puneţi câte o lingură din legumele înăbuşite, rulaţi şi prindeţi cu scobitori. Treceţi rulourile prin făină cu ou şi cu pesmet şi puneţi-le în cuptorul încins.

Sănătate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite