Tratamente corporale pentru detoxifiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împachetările cu alge sau masajul cu vacuum îndepărtează toxinele din organism și îmbunătățesc circulația sangvină. Alimentaţia, fumatul şi poluarea favorizează acumularea compuşilor toxici în organism. Dacă nu se fac periodic tratamente de detoxifiere, aceștia vor afecta, în timp, organele.

Algele ajută la diminuarea celulitei şi la tonifierea pielii, hidratând în acelaşi timp. De aceea, împachetările cu alge marine sunt printre cele mai bune tratamente corporale recomandate pentru detoxifierea organismului.

Datorită oligoelementelor (iod, fier, magneziu, potasiu, zinc, seleniu), proteinelor, vitaminelor şi carbohidraţilor din compoziţia lor, algele favorizează îndepărtarea grăsimilor şi împiedică depunerile de la suprafaţa pielii.

Sauna favorizează eliminarea toxinelor

Detoxifierea cu împachetări se produce, indiferent de ingredientele conţinute de preparatul cosmetic, cu ajutorul a două aparate care imită efectul saunei: termocuverta şi tunelul cu infraroşii.

O şedinţă de saună la termocuvertă costă aproximativ 20 de lei, în timp ce una la tunelul cu infraroşii costă aproximativ 25 de lei. Tratamentele corporale care au drept scop slăbirea sunt şi ele, indirect, tratamente de detoxifiere.

De asemenea, o metodă eficientă şi neinvazivă de eliminare a depunerilor de celulită se bazează pe masajul cu un dispozitiv special, prevăzut cu role şi vacuum. Acesta îmbunătăţeşte circulaţia sangvină şi limfatică, scăzând şi retenţia lichidelor. O şedinţă de vacuum durează 35 de minute şi poate fi realizată la un preţ de 85 de lei.

Stimularea bioenergetică

Aqua-detox este un tratament de dezintoxicare realizat prin stimulare bioenergetică. Picioarele se scufundă în apă, într-un dispozitiv spe­cial, sub forma unui lighean, iar în timpul şedinţei, pe măsură ce organismul se purifică, lichidul se va colora de la toxinele eliminate. Scopul terapiei este să îmbunătăţească funcţiile organelor afectate. Timpul de tratament pentru adulţi este de 30 de minute. Pentru copii, o şedinţă de 10-15 minute costă în jur de 30 de lei.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite