Tocanita de oua cu orez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 6 oua, 50 g ulei (de preferat de masline sau susan), 2 ardei grasi, 2 cepe rosii, suc de rosii - 500 mg, 3 morcovi, patrunjel, marar si nucsoara - dupa gust. Preparare: Legumele, taiate

Cantitati: 6 oua, 50 g ulei (de preferat de masline sau susan), 2 ardei grasi, 2 cepe rosii, suc de rosii - 500 mg, 3 morcovi, patrunjel, marar si nucsoara - dupa gust. Preparare: Legumele, taiate marunt, se fierb inabusite. Dupa ce au fiert, adaugam jumatate din cantitatea de ulei. Separat, fierbem cele 6 oua si orezul. Legumele vor fi amestecate cu orezul, sucul de rosii si condimentele. Dupa 3-4 clocote, tocanita este luata de pe foc si acum adaugam restul cantitatii de ulei. Va fi ornata cu felii de oua.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite