Tinctură de propolis, salvie, rozmarin şi cimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compoziţie: 10 g rozmarin, 10 g salvie, 5 g cimbru, 10 g propolis Preparare: Într-un litru de alcool de 70 grade vom pune plantele la macerat. În a doua săptămână adăugăm şi propolisul. Timp

Compoziţie: 10 g rozmarin, 10 g salvie, 5 g cimbru, 10 g propolis
Preparare: Într-un litru de alcool de 70 grade vom pune plantele la macerat. În a doua săptămână adăugăm şi propolisul. Timp de încă două săptămâni, compoziţia rămâne la macerat. Avem grijă să scuturăm frecvent sticla în care se face maceratul. Apoi strecurăm tinctura şi o punem în sticluţe mici, închise ermetic. Se consumă 20 picături, de 3 ori pe zi (de preferat se pun pe pâine). Această tinctură este valoroasă în anemii, convalescenţe, surmenaj psihic, tulburări cardiace, boli de stomac, epuizare fizică

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite