Tartine cu peşte şi ouă de prepeliţă
0Compoziţie: 300 g brânză de vaci, 200 g peşte ton, 6 ouă de prepeliţă; 200 g măsline, o lingură ulei de măsline, o linguriţă seminţe de chimen, un căţel de usturoi pisat, pătrunjel,
Compoziţie: 300 g brânză de vaci, 200 g peşte ton, 6 ouă de prepeliţă; 200 g măsline, o lingură ulei de măsline, o linguriţă seminţe de chimen, un căţel de usturoi pisat, pătrunjel, caşcaval sau telemea.
Preparare: Măslinele vor fi trecute prin maşina de tocat; cele 6 ouă de prepeliţă, fierte, pot fi zobite cu furculiţa. Amestecăm toate ingredientele. Pasta obţinută se aplică pe pâine de secară, graham sau pe cornuri. Deasupra se asezonează cu caşcaval sau telemea rase şi cu pătrunjel tocat mărunt.