Tartă de mălai cu gem de piersici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantităţi: 400 g făină de porumb, 100-150 g zahăr (după gust), o bucăţică de drojdie de bere (cât o alună), coaja de la lămâie, 200 g lapte, 2 linguri ulei de măsline, 1 ou, vanilie, gem

Cantităţi: 400 g făină de porumb, 100-150 g zahăr (după gust), o bucăţică de drojdie de bere (cât o alună), coaja de la lămâie, 200 g lapte, 2 linguri ulei de măsline, 1 ou, vanilie, gem de piersici.

Preparare: Amestecăm bine într-un castron făina de porumb cu zahărul, drojdia de bere şi aromele. După aceea adăugăm laptele, untdelemnul şi oul. Vom unge o formă rotundă în care pregătim, de obicei, blatul pentru tort şi turnăm compoziţia tartei care va sta la cuptor, la foc potrivit, 40 de minute. Tarta se serveşte garnisită cu gem de piersici.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite