Sucul de castraveti curata tenul gras
0Tenul gras are o mare calitate: se rideaza mai greu. Insa treptat, o data cu inaintarea in varsta, tenul capata o culoare galbuie si lasa impresia ca nu este spalat. De aceea, curatarea tenului gras
Tenul gras are o mare calitate: se rideaza mai greu. Insa treptat, o data cu inaintarea in varsta, tenul capata o culoare galbuie si lasa impresia ca nu este spalat. De aceea, curatarea tenului gras reprezinta o necesitate cotidiana. Dintotdeauna, sucul de castraveti, pregatit in casa, a fost folosit frecvent de reprezentantele sexului frumos. Sucul realizat din castraveti este folosit si de persoanele care au tenul combinat. Prin calitatile sale nutritive, castravetii sunt adaugati in numeroase preparate, destinate oricarui tip de ten. Iata reteta laptelui de castraveti ce mentine prospetimea tenului gras si normal. Preparare: taiem in doua 5-6 castraveti foarte bine copti si le scoatem miezul cu o lingurita. Acest miez se pune intr-o sticla. Separat, batem 2 albusuri proaspete, in care incorporam un pahar de 200 de grame apa distilata sau apa fiarta si racita si 200 de grame petale de trandafir de dulceata. Ultimul element din compozitie va fi alcoolul (100 grame alcool de 90 de grade). Acest amestec se lasa la macerat timp de trei zile. Se strecoara apoi lichidul obtinut printr-o panza de tifon si se toarna intr-o sticla. Daca se ingroasa prea mult, mai adaugam 50 grame apa de roze. Persoanele cu tenul uscat, daca vor sa-si curete fata cu acest tonic, vor folosi, imediat dupa stergerea fetei cu lapte, crema grasa, cu care este obisnuit tenul lor.