Spune-mi ce mananci, ca sa spun cum traiesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Si regimul de crutare poate fi delicios Dupa mese copioase, daca ne urcam pe cantar, ingrijorarea noastra este fireasca! Un regim de crutare, urmat timp de o luna dupa sarbatori, ne poate ajuta

Si regimul de crutare poate fi delicios
Dupa mese copioase, daca ne urcam pe cantar, ingrijorarea noastra este fireasca! Un regim de crutare, urmat timp de o luna dupa sarbatori, ne poate ajuta foarte mult. Fara sa flamanzim, fara sa ne anemiem, vom reveni la greutatea pe care o dorim. Iar daca, din start am fost mai plinuti, cu acest regim vom slabi pana la o greutate ce ne asigura confortul fizic si psihic!
Meniuri de crutare
In meniul zilnic vom include:
Ulei de masline: 2-3 felii de paine (graham, secara) unse cu ulei pentru dimineata; 1-2 linguri ulei amestecat in salate de sfecla rosie coapta sau fiarta, morcovi rasi si telina fiarta cu marar; branza de vaci, iaurt + 1 lingurita frunze de menta; oua de prepelita: cate doua timp de 7 zile; pauza 7 zile si se repeta; banana cu paine de graham; stafide (la discretie in ziua in care lipseste carnea de pasare sau carnea de peste); 1-2 portocale (suc) sau 2 mandarine seara; ceai de afine si coada soricelului - in cantitati egale; nu vom bea sucuri acidulate, nu vom consuma sare, piper, paine alba sau cafea.
Iata o completare a meniului in timpul saptamanii:
Macaroane cu suc de rosii si salata; supa de zarzavat, supa de pasare; lapte de "tigru": preparat din lapte proaspat de vaca cu ceai de afin si suc de portocala, varza, telina, morcovi in cantitati egale; lapte, suc de fructe, de legume si ceaiul de afin; germeni de grau cu banane; carne de pui de cel mult 2 ori pe saptamana (la gratar sau inabusita - cu marar, patrunjel); compot de fructe: mere, pere, portocala, lamaie; iaurt cu germeni de grau si stafide; curmale si paine de graham sau secara; sardine cu iaurt si germani de grau; brocoli - fierti (garnitura la friptura) sau zdrobiti si amestecati cu piure de cartofi sau morcovi - de 2 ori/saptamana; suc de mere cu portocala, cu kiwi, cu varza si cartofi (in parti egale), combinat cu ceai de afin; ficatei de pasare cu salata (cel mult doua bucatele) sau rosii cu ulei de masline si paine graham sau secara. Din aceasta varietate, selectati ceea ce va place si completati meniul zilnic.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite