Spital privat dotat pentru operaţii minim invazive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această lună, în Bucureşti funcţionează o nouă unitate medicală privată, Delta Hospital, care include singurul Centru de Excelenţă în Chirurgie Bariatrică din Europa de Est, un Centru de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională şi un centru de diagnostic cu aparatură modernă.

De asemenea, blocul operator al spitalului este alcătuit din patru săli de operaţie dotate cu aparatură performantă ce permite realizarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive. „Între 95 şi 98% din intervenţiile chirurgicale realizate în Delta Hospital sunt mimin invazive, adică se realizează laparoscopic, toracoscopic, artroscopic etc. Avantajul este că, atunci când intervenţiile sunt video asistate, ele pot fi mai precise, putându-se vizualiza structuri şi leziuni ce nu se pot vedea cu ochiul liber de către chirurg", explică medicul primar chirurg Cătălin Copăescu, şeful Departamentului de Chirurgie Generală al Delta Hospital.

Chirurgia obezităţii, mai ieftină

În ceea ce priveşte preţurile intervenţiilor, ele se situează la nivelul mediei serviciilor medicale private din ţară. „Comparativ cu estul Europei însă, preţurile chirurgiei bariatrice, de exemplu, sunt la jumătate în spitalul nostru, iar faţă de SUA, sunt cu 25% mai mici. La sfârşitul acestei luni vom avea şi contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru anumite servicii medicale", completează medicul Cătălin Copăescu. 

Sănătate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite