Sarcina scade tensiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sarcina poate scădea tensiunea arterială a femeii, iar efectele pot dura chiar până când copilul merge la facultate. Aceasta este concluzia unui recent studiu american realizat la Kaiser

Sarcina poate scădea tensiunea arterială a femeii, iar efectele pot dura chiar până când copilul merge la facultate. Aceasta este concluzia unui recent studiu american realizat la Kaiser Permanente Division of Research din Oakland, California, şi citat de „Daily Mail“.

La studiu au participat 2.300 de femei, care au fost monitorizate încă dinainte de sarcină până în momentul în care copiii lor au ajuns la vârsta de 20 de ani. Autorii studiului au subliniat însă că mai este nevoie şi de alte cercetări pentru a confirma aceste descoperiri.

Studiul realizat la Kaiser Permanente Division of Research este prima cercetare care demonstrează acest lucru, dat fiind faptul că, până acum, se ştia că sarcina poate induce o hipertensiune. Pe de altă parte, cercetări anterioare au arătat că sarcina influenţează negativ nivelul colesterolului din sânge.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite